Kiállítások:

Ezúton szeretnénk felhívni szíves figyelmüket a 2022. szeptember 29-30. között megrendezésre kerülő

 

Semmelweis Őszi Fogászati Napok

 

keretében tartandó kiállításra.

 

A kiállítás helyszíne:  ELTE Lágymányosi Campus Északi tömbje (1117 Budapest, Pázmány Péter sétány 1/a.).

 

Várjuk szíves jelentkezésüket, bízunk benne, hogy Önöket is kiállítóink között üdvözölhetjük!
FOKESZ 2022 május 13-14-én Hungarodent kiállítást szervez a XIII. Magyar Fogorvosnapok társrendezvényeként.

A rendezvény időpontja: 2022. május 13-14.
A rendezvény helyszíne: BOK rendezvénycsarnok Budapest, Dózsa György út 1, 1146

További részletekért kérem látogasson el a kiállítási honlapunkra : http://hungarodent.com/kiallitoknak/ ahol hamarosan a kiállítással kapcsolatos összes információt megtalálja majd. 

ELMARAD!
Tisztelt Fogászati Kereskedők, kedves leendő Kiállítóink!

A Magyar Orvosi Kamara Fogorvosi Tagozata 2021. június 18-19-én rendezi meg a XIII. Magyar Fogorvosnapok rendezvényt az ELTE Lágymányosi Campus, Északi Tömbjében.

Az elmúlt évtizedek során ez a rendezvény az egyik leglátogatottabb, legrangosabb eseménnyé vált. Így örömmel mondhatjuk el, hogy az egészségügyi vészhelyzet elmúltával ez lesz az első olyan rendezvény, ahol a szakma képviselői személyesen is találkozhatnak.

A kiállítás szervezését a Fogászati Kereskedők - és Gyártók Szövetsége (FoKeSz) megkezdte, kérjük a jelentkezéssel kapcsolatos minden információért látogasson el honlapunkra: http://hungarodent.com/kiallitoknak/

Kedves Kiállítóink!

Ezúton szeretnénk értesíteni minden kedves kiállítónkat, hogy a COVID-19 járványügyi helyzet miatt a 2020 őszi kiállítás elmarad, a továbbképzés pedig online formában kerül megtartásra.

A Semmelweis Őszi Fogászati Napok rendezvényhez kapcsolódó kiállítás jelentkezési határideje 2020 július 24.
A napokban mindenkihez eljuttattuk a jelentkezési lapot és a kiállítási feltételeket.
Amennyiben bármi további kérdésük felmerül, kérjük látogassanak el kiállítási honlapunkra: 
http://hungarodent.com/kiallitoknak/
Kedves Érdeklődők!

A koronavírus járvány miatt kialakult különleges helyzetben arról kell tájékoztassuk Önöket, hogy az éves megszokott tavaszi kiállítások sajnos ebben az ágazatban sem kerülnek megrendezésre.

A járvány miatt kihirdetésre került veszélyhelyzet megszűnését követően minden korábbi Kiállítónkat meg fogunk keresni. Reméljük, hogy mielőbb újból tárt kapukkal várhatjuk a kiállítókat és az érdeklődőket rendezvényeinken.

Addig is mindenkinek erőt, kitartást és legfőképpen jó egészséget kívánunk!
A Semmelweis Őszi Fogászati Napok rendezvényhez kapcsolódó kiállítás jelentkezési határideje 2019. július 19. A napokban mindenkihez eljuttattuk a jelentkezési lapot és a kiállítási feltételeket. Amennyiben bármi továbbbi kérdésük felmerül, kérjük látogassanak kiállítási honlapunkra: http://hungarodent.com/kiallitoknak/
Tisztelt Hölgyem / Uram!
Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljuk és egyben meghívjuk Önöket, vegyenek részt a
Magyar Orvosi Kamara Fogorvosi Tagozata és a Fogászati Kereskedők és Gyártók Szövetsége
közös összefogásában megrendezésre kerülő Magyar Fogorvosnapok rendezvényhez kapcsolódó kiállításon.
A rendezvény neve: Magyar Fogorvosnapok A rendezvény időpontja: 2019. május 17-18. A rendezvény helyszíne: ELTE Lágymányosi Campus, Északi tömb
1117 Budapest, Pázmány Péter sétány 1/A.
A Magyar Fogorvosnapokra mely két évente kerül megrendezésre, olyan kiállítókat invitálunk, akik a fogászat valamely területén gyártanak vagy
forgalmaznak fogorvosok és fogtechnikusok részére különböző anyagokat, gépeket, eszközöket, műszereket, berendezéseket, szoftvereket, stb.
A kiállítók épített standokon, kultúrált környezetben mutathatják be termékeiket, szolgáltatásaikat.
A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Kara által szervezett akkreditált kötelező szinten tartó továbbképzésen 700 regisztrált orvos részvétele garantált.

Hamarosan megküldjük Önnek a kiállításra szóló jelentkezési lapot, valamint a jelentkezés és részvétel
feltételeit tartalmazó tájékoztatókat.
A jelentkezési lapot – a részvételi feltételek tanulmányozása után – pontosan, olvashatóan kitöltve
2019. február 18-ig szíveskedjenek a szervezőkhöz eljuttatni! Kérjük a határidő pontos betartását!

A helykiosztás során előnyt biztosítunk a korábbi résztvevők számára, figyelemmel leszünk a jelentkezési
határidő betartására, a véglegesítésnél pedig ellenőrizzük a fizetési feltételek teljesítését.
Bízom benne, hogy a rendezvény a kiállítók, résztvevők és a szervezők szempontjából is eredményesen zajlik
majd le, ennek érdekében a FoKeSz vezetése és munkatársai minden tőlük telhetőt megtesznek.
Kéréseikkel, kérdéseikkel forduljanak bizalommal a FoKeSz elnökségi tagjaihoz, illetve a kiállítást szervező
Sämling Kiállítási Kft. munkatársaihoz, akik készséggel állnak rendelkezésükre.
Tisztelettel:
Varga József
FoKeSz elnök

Sok szeretettel várjuk az idei Semmelweis Őszi Fogászati Napok keretében rendezett szakmai előadássorozaton és kiállításon 2018. október 5-6. az ELTE Lágymányosi Campus Északi Épületében. A kiállítás építésével-bontásával, a paroklással és a nyitvatartással kapcsolatos információkat itt találják:  http://hungarodent.com/semmelweis-oszi-fogaszati-napok-2018-epites-nyitvatartas-epites-bontas-parkolas/Találkozzunk 2017. május 5-6-án az év első jelentős fogászati találkozóján a Millenárison!

A Magyar Orvosi Kamara Fogorvosi Tagozata és a Fogászati Kereskedők és Gyártók Szövetsége egy olyan 2 napos rendezvényt hív életre, melyen a szakmai fejlődés és továbbképzés lehetősége mellett professzionális kiállítók, fogászati eszközöket és anyagokat forgalmazó kereskedők széleskörű kínálatával találkozhatnak az érdeklődők.

Az IDS 2017 újdonságairól Magyarországon nálunk tájékozódhatnak először!
Partnereink, kiállítóink a kiemelkedően magas kedvezmények mellett a legújabb technológiákkal, fejlesztésekkel készülnek.
Hallgassa meg az előadásokat, majd próbálja ki a megismert újdonságokat azonnal kiállítóink standjain!

A kiállításon való részvételi igényeikkel kérjük keressék a FoKeSz Irodát az info@fokesz.hu email címen!


Az évek óta megszokott Semmelweis Tavaszi Fogászati Napok keretében rendezett kiállításunk idén is megrendezésre kerül, 2017. február 24-25.

A tavaszi kiállításra Budapesten a Várkert Bazárban várjuk Önöket.

Idén is garantáltan nagyszámú látogató vesz részt a rendezvényen és látogatja meg a fogászati gyártók és kereskedÅ‘k által felvonultatott újdonságokat.

Várunk szeretettel minden kedves érdeklÅ‘dÅ‘t két napos kiállításunkon.
A 2017 tavaszi programok:


FoKesz fogászati kiállítás Semmelweis Várkert Bazár 2016Értekezletek:

Az egyesület évente tíz alkalommal (július, augusztus kivételével), havi rendszerességgel tartja értekezleteit, amelyek során az aktuális információkat beszélik meg. A napirendet az elnökség határozza meg, amelyhez bármely tagcég kérheti újabb napirend kitûzését.
Az egyesület a piaci szabályok változása, vagy más aktuális gazdasági esemény kapcsán több alkalommal tart szakmai konferenciát, az adott téma szakértõjének meghívásával (pl. áfa-törvény, EU-s pályázati lehetõségek). Ezeken a konferenciákon azon fogászati vállalkozások is részt vehetnek, akik nem tagjai a FoKeSz-nek.
A rendszerváltás után a különféle magánvállalkozások szaporodása után egyre több fogászati témájú rendezvény, kiállítás szervezõdött. A szakkiállítások piaca túlterhelõdött, ezért a FoKeSz erõteljes fellépésének köszönhetõen a helyzet letisztult, így Magyarországon ma már (néhány kisebb szakmai rendezvény mellett) tavasszal és õsszel van jelentõs szakkiállítás, amelyhez gazdag szakmai program is járul.
Az õszi Szakkiállításon – amely egy szaklap-kiadó cég nevéhez kötõdik – a FoKeSz tagjai egységesen jelennek meg, az elhelyezés is egy tömbben történik.
A tavaszi kiállítás szervezõje maga a Fogászati Kereskedõk és Gyártók Szövetsége, amelyet elsõ alkalommal 2000-ben szerveztünk meg. Idén már a kilencedik sikeres rendezvényt bonyolítottuk le. A FoKeSz 2004-ben kötött szakmai együttmûködési szerzõdést a Magyar Orvosi Kamara, Fogászati Tagozatával, melynek keretében a kamara szakmai programokkal támogatja a FoKeSz rendezvényeit, a FoKeSz pedig a kamarai rendezvényekhez nyújt rendezvénytámogatást, illetve a kamara színvonalas szakmai lapjában megjelentetett hirdetésekkel nyújt támogatást.
A Fogászati Kereskedõk és Gyártók Szövetsége az 1991-es megalakulás óta jelentõs fejlõdésen ment át, mára a magyar fogászati piac legjelentõsebb szakmai szervezetévé vált. Mivel fogászati eszköz- és berendezésgyártás hazánkban nem mondható jelentõsnek, ezért az importbeszerzések kapcsán tagcégeink kiterjedt kapcsolatokkal rendelkeznek elsõsorban az unión belül, de azon túl is. A FoKeSz-nek, illetve tagcégeinek nagyon fontos, hogy tartozzon egy olyan nemzetközi szervezethez, melynek segítségével nagyobb rálátást szerezhetnek az európai piacokra, illetve részévé válhatnak egy európai szintû jelentõs szakmai szervezetnek.